Részletes tájékoztató

Szerezze be új Isuzu D-Max gépjárművét a Széchenyi Lízing Go! konstrukció keretében!

Ismerje meg a Széchenyi Lízing GO! konstrukció részleteit!

Finanszírozható ügyfelek köre

Finanszírozható ügyfelek köre

KKV-nak minősülő társas vállalkozások, egyéni cégek, egyéni vállalkozók, őstermelők, őstermelők családi gazdasága, szövetkezetek és egyéb gazdasági tevékenységet folytató jogalanyok

Az ügyfél gazdálkodásával kapcsolatos elvárás

Az ügyfél gazdálkodásával kapcsolatos elvárás

akár kezdő (egy teljes évvel nem rendelkező) vállalkozások is igényelhetik

RÉSZLETEK ÁTTEKINTÉSE

Finanszírozható gépjárművek: Új / használt (8 éves korig) haszongépjárművek
Érvényesség: Visszavonásig, illetve Átmeneti jogcímű támogatás esetén 2022.06.30-ig
Konstrukció: Zárt-, nyíltvégű pénzügyi lízing
Kamatozás: Fix
Ügyfél által fizetendő ügyleti kamat: netto 2,5 %/év*
Minimum finanszírozott összeg: 1.000.000 Ft
Minimum önerő: 20%, illetve zártvégű pénzügyi lízingnél ÁFA visszaigénylés esetén min. 30%.
Futamidő: 24-84 hónap (NYPL esetében 72 hónap)
Biztosítás: Ügyfél CASCO
Finanszírozható Ügyfelek: Minden KKV-nak minősülő vállalkozás, amely megfelel a Széchenyi Kártya Program Üzletszabályzatának Széchenyi Újraindítása Lízingkonstrukció szabályzatában meghatározott feltételeknek
Kezelési költség: 0 Ft**
A Széchenyi Lízing Go! konstrukcióban a kis- és középvállalkozásokról, fejlődésük támogatásáról szóló 2004. évi XXXIV. törvény rendelkezései szerint vállalkozásnak minősülő azon jogalanyok vehetnek részt, amelyek megfelelnek a konstrukció igénybevételének módjáról és feltételeiről szóló, mindenkor hatályos Lízingszabályzatban meghatározott feltételeknek. Az állam az Innovációs és Technológia Minisztérium útján a mindenkori hatályos kormányhatározat(ok), ill. jogszabályok alapján biztosít támogatást, amennyiben az ehhez szükséges fedezet rendelkezésre áll. A támogatás mértéke a lízingszerződés futamideje alatt változhat, vagy akár a támogatás megszüntetésére is sor kerülhet. A támogatás mértékének megváltoztatásával arányosan a lízingbevevő által fizetendő kamat és kezelési költség mértéke is változik, amely adott esetben a lízingdíj és a kezelési költség összegének jelentős mértékű növekedésével járhat. A finanszírozást az UniCredit Leasing Hungary Zrt. nyújtja. A Finanszírozó egyedi hitelbírálatot végez, a jóváhagyott végleges feltételeket, amelyek eltérhetnek a jelen hirdetésben feltüntetett feltételektől, az egyedi szerződés tartalmazza. A Finanszírozó mindenkor hatályos Üzletszabályzata, Általános Szerződési Feltételei és Hirdetménye elérhetőek a www.unicreditleasing.hu honlapon. A jelen hirdetésben közölt adatok nem teljeskörűek, és nem minősülnek szerződéskötési ajánlatnak. A részletekért keresse fel az www.isuzu4x4.hu weboldalt vagy Isuzu Márkakereskedőjét, aki a Finanszírozó pénzügyi szolgáltatásának közvetítőjeként jár el. A Széchenyi Lízing GO! igénylésének módjáról, a konstrukció feltételeiről tájékozódjon a https://www.kavosz.hu/lizing/szechenyi-lizing-go/ weboldalon elérhető leírásokból, valamint a kapcsolódó Lízingszabályzatból és annak mellékleteiből.
* Bruttó kamat: 9,0%/év, az állami támogatással csökkentett, fizetendő nettó kamat 2,5%/év
** Kezelési költség: 0,5%/év, az állami támogatással csökkentett, fizetendő költség 0 Ft

Az igénylés főbb folyamatai

Válassza ki lízingelni kívánt eszközét az Isuzu D-Max márkakereskedőjénél és kérje az Isuzu D-Max Finanszírozás Széchenyi Lízing Go! ajánlatát.

  • 1. Lépés: A támogatás igénylés elindítását a Vállalkozás kezdeményezheti személyesen a KAVOSZ Zrt. regisztráló irodáibanmeghatalmazással a kereskedés is eljárhat az ügyfél nevében; vagy online úton. Online igénylés esetén is kötelező a személyes azonosítás.
  • 2. Lépés: Befogadást követően az igénylés továbbításra kerül az UniCredit Leasing Hungary Zrt.
  • 3. Lépés: A KAVOSZ Zrt. a rendelkezésre álló dokumentumok és információk alapján ellenőrzi, hogy a konstrukcióban történő részvételt kizáró körülmények nem állnak-e fenn a Vállalkozással szemben. Igényléshez kapcsolódó további részletek elérhetőek a KAVOSZ Zrt. weboldalán.
  • 4. Lépés: KAVOSZ Zrt. a jóváhagyásról online értesíti az UniCredit Leasing Hungary Zrt-t.
  • 5. Lépés: Az UniCredit Leasing Hungary Zrt értesítést küld a kereskedésnek vagy az ügyfélnek, hogy a lízingszerződés megköthető.

A tájékoztatás nem teljeskörű, nem minősül ajánlattételnek, részletekről érdeklődjön az Isuzu D-Max márkakereskedőnél, aki az UniCredit Leasing Hungary Zrt finanszírozást nyújtó közvetítőjeként jár el.

Márkakereskedés keresése