NHP Hajrá Program - 0,99%-os kamattól

Isuzu_Finance

 

Igényeljen 2021.03.16-tól NHP Hajrá Program keretében akciós 0,99% ügyleti kamattól elérhető finanszírozást, amely érvényes minden új Isuzu D-Max modell esetén, függetlenül specifikációtól, vagy éppen felszereltségi szinttől.

Az akciós konstrukció legfőbb részletei:

-       érintett típusok: Új Isuzu D-Max modellek

-       ügyeleti kamat: 0,99% - 2%

-       futamidő: 36 - 60 hónap

-       minimum önerő: 22%

-       devizanem: forint

-       kamatozás: fix

-       finanszírozási konstrukció: NHP Hajrá Program keretében nyújtott zártvégű pénzügyi lízing

-       minimum finanszírozott összeg: 1 000 000 HUF

-       ügyfélkör: a kis- és középvállalkozásokról, fejlődésük támogatásáról szóló 2004. évi XXXIV. törvény rendelkezései szerint vállalkozásnak minősülő jogalany

-       érvényesség: visszavonásig

A finanszírozást az UniCredit Leasing Hungary Zrt. nyújtja. A Finanszírozó a pénzügyi lízing nyújtásáról, figyelembevéve a Növekedési Hitelprogram Hajrá feltételeinek való megfelelést is, egyedi hitelbírálat során dönt. A finanszírozásra vonatkozó végleges feltételeket, amelyek eltérhetnek a jelen hirdetésben feltüntetett feltételektől, az egyedi szerződés tartalmazza. A Finanszírozó a lízingszerződés futamidejére teljes körű Casco biztosítás fenntartását írja elő. A Finanszírozó mindenkor hatályos Üzletszabályzata, Általános Szerződési Feltételei és Hirdetménye elérhetőek a www.unicreditleasing.hu honlapon.   A Növekedési Hitelprogram Hajrá feltételeit a Magyar Nemzeti Bank terméktájékoztatója tartalmazza, amely megtalálható a https://www.mnb.hu/letoltes/nhp-hajra-termektajekoztato-final-cln-honlapra-20200420.pdf weboldalon.  A jelen hirdetésben közölt adatok nem teljes körűek, és nem minősülnek szerződéskötési ajánlatnak. A részletekért keresse fel az akcióban résztvevő márkakereskedéseket, amelyek közvetítőként a Finanszírozó képviseletében járnak el.